ÖN IS BORBIRTOKOS LEHET, HOGY SAJÁT MAGYAR PRÉMIUM BORÁT KÍNÁLHASSA!!

A DOMINIUM VINI BORBIRTOKOSOK KLUBJÁNAK ALÁNLATA: SAJÁT BOROM, A SAJÁT BIRTOKOMRÓL, NÉVRE SZÓLÓAN CÍMKÉZETT DOMBORNYOMOTT PALACKBAN! PRÉMIUM MINŐSÉGŰ BOROK MAGYARORSZÁG LEGJOBB DŰLŐIRŐL A LEGJOBB BORÁSZOK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL!

      DOMINIUM VINI

ÖN is valódi borbirtokossá válhat milliós beruházás és napi izzasztó munka nélkül!

 enborom.jpg

A DOMINIUM VINI Borklub egyedülálló informatikai rendszere, és az a tény, hogy a klub tagjai egy bizonyított igényes fogyasztói kört alkotnak, lehetővé teszi, hogy a klub tagjai akár fogyasztóként, akár a saját prémium szolgáltatói tevékenységükön keresztül elősegítsék egymás üzleti fejlődését, gazdagodását és/vagy kedvezményes vásárlásait.

ajandek.jpg

A Borklub szolgáltató partnerei, akik maguk is tagjai a Borbirtokosok közösségének, a magyarországi üzleti élet legelismertebb szereplői, akik vállalták, hogy a klub tagjai számára biztosítják a saját kiemelt ügyfélkapcsolati rendszerük ált al kínált kedvezményeiket, egyedi szolgáltatásaikat. A saját web oldal média felülete pedig a tegnap, a ma és a holnap élményeit hozza el a Borbirtokosok számára.

 

 A KLUBTAGSÁGI PROGRAM LÉNYEGE

A Dominium Vini Borklub tagjainak száma elérte azt a nagyságot, amikor már elmondható, hogy a Borklub tagjainak közössége egy, a gazdaságban ma kiemelt jelentőséggel bíró vásárlóerőt is megtestesít. Ez a tény lehetőséget biztosít arra is, hogy a Borklub üzleti értékét is megjelenítsük a Borklub tagjai között.

A Dominium Vini lehetőséget és eszközt biztosít a Borklub kiemelt üzleti tevékenységet végző tagjai számára, hogy tevékenységüket külön költségvállalás nélkül bemutathassák, illetve felkínálhassák a klub valamennyi tagjának.

A Borklub prémium terméket és/vagy szolgáltatást nyújtó, tagjainak szerződéses vállalásaként, az ún. legnagyobb kedvezmény elvén szolgálják ki. A szolgáltató partnereink köre napról napra bővül.

A kedvezmény egyaránt megjelenik az ügyfélkezelés és kapcsolattartás exkluzivitásában, valamint a termékek, szolgáltatások díjából nyújtott kiemelt kedvezményekben!

borbirtokos_kartya.jpg

A Társaság mind a Borbirtokosok, mind a jogosult Tanácsadók körében kialakítja és folyamatosan biztosítja a kedvezmények igénybevételének jogosultságát igazoló tagsági kártyanyilvántartó rendszert. Biztosítja a Dominium Vini tagsági kártyák azonos idejű érvényességi Internetes ellenőrizhetőségét.

 

 A részletekért keresse tanácsadónkat!

SZLIMÁK HAJNALKA

 Tel: + 36 70 300 30 54
hajnalka.szlimak@gmail.com

Névnapját ünneplő ismerőseit ajándékozza meg egy Dominium Vini Prémium borral!

Névnap és dátum script

A részletekért keresse tanácsadónkat! 

 

 

Tel: + 36 70 300 3054 

 

hajnalka.szlimak@gmail.com

cimkejo.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 8
Heti: 132
Havi: 297
Össz.: 40 231

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: V.I.P. BORKLUB
ÖN IS BORBIRTOKOS LEHET, HOGY SAJÁT MAGYAR PRÉMIUM BORÁT KÍNÁLHASSA!! - © 2008 - 2018 - borbirtokosok.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »